Jubileum Aanbod! Fijn dat je wilt deelnemen aan de Digitale opleiding Hormoontherapie.

We zien ernaar uit je op 11 november te mogen verwelkomen!

"Lets talk about Hormones!"Jubileum Aanbod! Fijn dat je wilt deelne...

Daniëlle Stegeman, ex recruiter

Ruim 15 jaar ervaring als Recruiter binnen het bedrijfsleven, waardoor ik veel mensenkennis heb opgedaan. Door persoonlijke ervaringen mijn carrière omgegooid, waardoor ik mijn hart ben gaan volgen. Het mooie is dat ik nog steeds mensen help, alleen nu op het gebied van fysieke, mentale en emotionele klachten. Ik heb heel veel van deze opleiding geleerd. Meer dan ik van tevoren bedacht had toen ik eraan begon. Soms ook best confronterend hoe wij tegenwoordig leven en wat voor effect dat heeft op ons endorfine- en hormoonsysteem. Veel geleerd van de leraren die ook een achtergrond hebben in de reguliere geneeskunde en Anita die, ondanks dat alles online was, enorm betrokken was met ons als groep. Vanuit haar Rotterdamse nuchterheid ons het vertrouwen gaf, goed to the point kon komen en ons stevig in onze schoenen liet staan. Ik heb er heel veel zin in, en voel me door deze opleiding ook meer dan bekwaam, om met deze kennis mensen te helpen met hun gezondheidsklachten. Dank je wel!

Sylvia Verdoold, Diëtist en Orthomoleculair therapeut

Een hele fijne opleiding om te volgen. Duidelijk opgebouwd, hele goede docenten, voldoende tijd en mogelijkheid om je vragen te stellen. De lessen konden mij persoonlijk niet lang genoeg duren, zo interessant.

Isabelle Suurland, PCOS Platform

Als aanvulling op mijn andere opleidingen zocht ik naar een onafhankelijke, betrouwbare opleiding waarbij ik mij nog meer kon verdiepen in de werking van het hele lichaam. Deze opleiding is niet alleen onafhankelijk (geen verbinding met suppletie merken etc.) maar je krijgt ook les van artsen, professionals en deskundigen. Anita begeleidt je heel prettig door de opleiding heen en geeft veel praktische tips. Een echt aanrader als je een opleiding zoekt!