Fijn dat je deelneemt aan de Digitale opleiding Hormoontherapie

We zien ernaar uit je op 30 september te mogen verwelkomen!
Ga je in één keertje betalen?
Als dank krijg je dan van ons een extra boek toegezonden
dé Kick-Ass Code van Veronique Prins

"Lets talk about Hormones!"Fijn dat je deelneemt aan de Digitale op...

Kimiko Broeze

Eerlijk gezegd heb ik getwijfeld toen ik startte met de opleiding hormoontherapie. Ik was immers al arts, en gepromoveerd, dus wat zou deze opleiding me nog brengen? En zou het niveau niet te laag zijn, gezien mijn uitgebreide opleiding? Maar nu, ruim anderhalf jaar later, kan ik zeggen dat ik juist ontzettend veel geleerd heb! Inhoudelijk; maar dat niet alleen. Deze opleiding heeft me ook geleerd anders naar ziekte en hormoonverstoringen te kijken dan ik gewend was. Nu kijk ik nog meer vanuit de patiënt (of klant, zoals ik het liever noem) zelf. Vanuit haar (of zijn) leven en alles wat daar in mee speelt. En dat geeft vaak hele andere, waardevolle inzichten, die ik voorheen had gemist. Ik vind het dan ook de perfecte aanvulling op de reguliere aanpak en ben heel blij dat ik in de zorg die ik lever deze twee visies kan integreren.

Anja van Dinter

Wat een geweldige opleiding met een ontzettend mooi docententeam! Ondanks dat ik achter de computer de lessen bekijk, “hang” ik toch aan de lippen van de docenten. Heel fijn om de les stop te kunnen zetten, of even terug te spoelen om het nogmaals te beluisteren. Daarnaast staan in de online studentenomgeving ook nog duidelijke documenten klaar om de lesstof te ondersteunen. Dit met de maandelijkse Q&A maakt dit tot een geweldig leerzame opleiding!

Claudia Vesters

“Wat de vakopleiding hormoontherapie mij gebracht heeft is meer inzicht in de vraag waarom zijn er hormonale klachten ontstaan? Op deze manier van benaderen van mijn klanten ben ik echt de expert geworden in mijn vakgebied, waarmee ik mijn klanten kan verlossen van het diëten, de hormoonbalans kan herstellen en zo volledig fysiek en mentaal kan laten stappen in het gezonde slanke leven.”

Aleksandra Woloszak

De uitgebreide vakkennis wordt stapsgewijs opgebouwd, zodat verschillende puzzelstukjes een logisch geheel gaan vormen. De preventie binnen de gezondheidszorg had altijd al mijn belangstelling. Deze opleiding geeft allerlei handvatten om de gezondheid van jouw cliënten te beschermen tegen chronische ziekten, hen gezonder ouder te laten worden en hen te coachen op weg naar gedragsverandering. Als professional, werkend in de reguliere gezondheidszorg, vind ik deze opleiding een mooie aanvulling op de traditionele medische aanpak. Je leert naar de oorsprong van ziekte te kijken en het bij de kern aan te pakken i.p.v. alleen gericht te zijn op symptoombestrijding. De opleiding zal je inspireren en vernieuwende inzichten geven.